6.24.2014

Five Minutes

If the world ended last May 28 at exactly 4:05 in the afternoon, these are our last moments.


But it didn't, which was pretty awesome. So I was able to huddle these video clips together to make a "video project" featuring the lives of eight people during May 28 at exactly 4:00 - 4:05 PM.

Can you still remember what you were doing that time?

3 komento:

  1. Glimlach op haar gezicht, geen kleur geringste ongemak. Zwart meisje is het kijken naar een blik Kinder UGGs Sale van minachting bloed demon, die ik veracht uw look.They keek naar het bloed van het gezicht van de Kinder UGGs Sale demon op het punt te ontploffen, waardige bloeddorstige demon magie zelfs vandaag zijn twee Kinder UGGs Sale bescheiden man veracht, dit is gewoon een schande.

    Kinder UGGs Sale Op dit UGGs Uitverkoop punt al woedend demon bloed tot in het extreme, hun waardige bouwen de basis van de Kinder UGGs Sale sterke aanwezigheid van zelfs een chi kind en een derde in opdracht van de top Wicked op het punt onderdrukt, dit is gewoon een schande om oma thuis te gooien.

    Kinder UGGs Sale Lossen UGG Australia Sale eerst de vogel kraan, die kerel deed een man te vrezen. Geest bloed demon, rond de borst op het moment tussen de zes donkere zwarte spuitbus zuilen, zes donkere zwarte lichtstraal in de Kinder UGGs Sale lucht vliegen voor gespreide drie donkere schaduw van de bal.

    TumugonBurahin